torstai 17. helmikuuta 2011

Normipäivä

Yöllä nukuin todella hyvin, mutta aamu tuli silti liian äkkiä. Ensimmäinen tunti oli kemiaa. Opettaja oli asiallinen ja selitti kaikki todella hyvin ja kahteen kertaan, eli mikään ei jäänyt epäselväksi. Saimme pienen monistenipun, jossa oli mm. alkuainetaulukko ja tehtäviä. Aloitimme ihan "alkeista" eli atomin rakenteesta yms. Tunnilla oli rauhallista, arvaatte kai jo miksi :D

Toinen tunti oli tietotekniikkaa. Kertasimme tulostuksen vaiheita ja asetuksia. Tälläkin tunnilla oli hyvin rauhallista :D Tunnin jälkeen menimme syömään, yrttikalaa ja perunamuussia sekä täytettyjä porkkanasämpylöitä. Oli hyvvee :) Ruokailun jälkeen menin vähän huilimaan ja lukemaan blogeja.

Iltapäivän ainoa tunti oli rehukasvituotantoa.  Ja tarvitseeko mainita, että taas oli rauhallista? Vähän kummastuttaa toisten meininki, mutta hei! Ei ole minun ongelma. Jos hyvin käy, joutuvat uusimaan kursseja :P
Tunnilla puhuimme öööö... hmm.... no en muista, on minulla sentään muistiinpanot, mutta en jaksa kaivaa niitä nyt esiin.  Tunnin lopuksi kuitenkin kertasimme noin viisikymmentä vuotta sitten prässättyjä kasveja. Meillä tunnit kestävät yleensä semmoisen kaksi tuntia, jossain vaiheessa on yleensä tauko. Minä nukuin tällä tauolla pulpetilla, lankakerä tyynynä :D Oli makoisat kymmenen minuutin unet. Jaksoin pysyä hereillä lopputunnin.

Tunnin loputtua ajattelin mennä nukkumaan, mutta blogit voittivat. Lueskelinkin sitten niitä seuraavaan ruokailuun asti. Meille oli tehty paistettua perunaa ja makkaraa... ei ole minun lemppariani (vaikka itsekin joskus sitä olen tehnyt). Sain sieltä mukaani munamakkararuisleivän, jonka tosin söin äsken.

Nyt ramaisee kamalasti ja haaveilen "päiväunista", mutta mutta... jos odottaisin iltaan niin voisin nukkua aamuun asti. Jos nyt menisin nukkumaan, en illalla saisi unta. Huomenna on onneksi vain yksi tunti, maatilan työkoneita. Ellen olisi ottanut kasvipuolta, olisin tänään päässyt jo kotiin, mutta eipä silti kaduta, koska tunneilla on mielenkiintoista ja tahdon oppia mahdollisimman paljon ja kaikesta. Äsken luin vähän omavaraistaloudesta kertovia juttuja netistä ja varasin kirjastoautolle yhden kirjan. Nyt sitten vain odottelemaan sitä :)

Ei kommentteja: