sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Muutama kouluarvosana :)

Huhhahei, sain vihdoin englannista sen oikean arvosanan. Ajattelin jo, että saan kaikesta huolimatta hylätyn, koska en ole ikinä ollut hyvä englannissa, paria ysiä lukuunottamatta kaikki on ollut alle kasin, yleensä seiska miikasta seiska puoleen, mutta kutosiakin on tullut ja olisikohan yksi vitonen... Nyt kuitenkin ilahduin, sain englannista 2/3! Tietenkin olisin toivonut kolmosta, mutta tämä kelpaa oikein hyvin :)
Muita arvosanojani on liikunnasta 3/3, yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedosta 3/3 sekä maatilan työkoneet I:sestä 3/3.

Nyt tulevalla viikolla alkaa kemia :S Vähän jänskättää sekin, mutta pyrin tekemään parhaani.
Tunneilla kuuntelua auttaa se, että olen eristänyt itseni kavereistani menemällä ensimmäiseen pulpettiriviin (kaikki muut kerääntyvät taakse). Muuten tunnit kuluisivat rupatellessa, juorutessa ja muuta puuhatessa. Yksin ei risti-nollan pelailu tai "paperi-chatissa" viestittely (Huom! Ent. "kirjelappusten kirjoittelu ystävättärille") oikein meinaa onnistua :D Ja eturivissä istumisessa on muitakin hyötyjä, näkee taululle ja piirtoheittimelle! Takana olijoilla on haastetta kopioida tekstiä, kun eivät saa siitä selvää :D

Keskiviikkona minulla on nautakarjatalouden tentti! Täytyy oikeasti lukea siihen, koska jos joku nyt minulta kysyisi lehmän ja vasikan ruokinnasta, hoidosta, poikimisesta ja kaikesta muusta, en varmaankaan osaisi kunnolla vastata. Opettaja oli viisas, kun kerralla jakoi kaikki materiaalit, joten jos sattui joltain tunnilta pois olemaan, oli kuitenkin kaikki monisteet.

Voih, tätä kirjoittaessa olen syönyt jo neljä pikkupullaa ja viides menossa! No jaa, kai sitä saa välillä napostella... Päiväruuan olen jo syönyt, keitettyjä perunoita (raakoinako muka niitä söisin?) pannulla paistettujen makkarakolikkojen kanssa. Tietenkään en unohtanut syödä vihreää, parsa-kukkakaali-porkkanasekoituksenkin iskin pannulle. Pyykit pyörivät koneessa, kohta voisin mennä ripustamaan ne. Muut opiskelijatkin alkavat kohtapuoliin saapua.

4 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Oikein hyviä numeroita.

Heidijuuliajullenpää sai ihan oudon tarmonpuuskan: siivosi lähes yksin koko leluskin:raivasi rojut, imuroi, pesi lattiat...mikähän sille tuli?

Anne-Mari kirjoitti...

Ehkä Heidistä on tulossa nainen... Anna ahkeruuspalkka!

Sirkku kirjoitti...

Mä veikkaan, että rahanhimo sen sai siivoomaan. Lupasin sille perjantaina lankoja Cittarista.

Anne-Mari kirjoitti...

Siinä on hyvä syy ;)