keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kiirettä ollut

Kiirettä on ollut nyt viime aikoina. Nyt on sentään puolituntia aikaa ennen viimeisen tunnin alkua, joten päivitän nyt.

Toissa yönä oli ollut melua ja melskettä asuntolassa, mutta se oli onneksi viimeinen yö siellä.
Eilen menimme Lopelle, kuten olenkin jo aikaisemmissa teksteissä maininnut. Olimme eräällä koululla, jossa oli yhdeksäsluokkalaisten vanhemmat kuuntelemassa kyseisen koulun opoa ja sitten kiertelemässä eri ammattikoulujen ja lukioiden esittelypöytiä. Me jaoimme heijastimia ja esitteitä ja vaikka vanhempia oli odotettua vähemmän, kaikki heijastimet loppuivat.

Reissun jälkeen menimme suoraan iltamaharjoituksiin, joissa harjoiteltiin esityksiä ja valittiin viimeiset roolit jne. Sieltä sitten äkkiä pakkaamaan ja valmistelemaan muuttoa. Kello oli kutakuinkin kymmenen (illalla), kun aloitimme ja nukkumaan pääsimme puoli yhden maissa. Olimme väsyneitä, mutta myös iloisia. Viime yö tuli nukuttua hyvin. Olin eilen laittanut vahingossa herätyksen kello 17:10, kun sen piti olla 7:10, mitään vahinkoa ei kuitenkaan ehtinyt sattumaan, koska heräsin "itsestään" noin kaksikymmentä yli seitsemän ja ehdin syödä aamupalan hyvin.

Ensimmäinen tunti oli traktoreiden huoltoa konehallilla. John Deere ("Jontikka") oli vuorossa. Vaihdettiin öljyt ja suodattimet ja putsattiin muutenkin. Itsekin pääsin hommiin ja onneksi oli Dimexit päällä, muuten omat vaatteet olisivat nyt aivan öljyssä/rasvassa. Ruokana oli hernekeittoa ja pannukakkua.
Äsken oli äidinkieltä, meidän piti tietokoneella tehdä erilaisia (myynti-) ilmoituksia.

Seuraavaksi meillä on ah-niin-ihanaa rehukasvituotantoa. Onneksi asumme nyt lähempänä luokkaa, joten täytyy vain kipaista portaat alas ja mennä ovesta ulos, kävellä pari metriä ja ovesta sisään ja olemme luokassa :)

Tänään iltasella menemme ravitallille ja mahdollisuus olisi päästä ampumaankin (ei sentään eläimiä), mutta jätän jälkimmäisen pois. Vielä on laukut purkamatta... ja vielä en niitä ehkä purakkaan, koska asun nyt Peltsin kanssa, mutta saatamme tämän viikon aikana mahdollisesti saada omat huoneet, joten turha homma olisi.

Huomenna meillä on tietotekniikkaa, opoa ja nautakarjataloutta. Lyhyt päivä :) Huomisen vapaa-ajan ohjelmaa en nyt muista... olisikos iltamaharjoitukset taas. Ja jee! Ylihuomenna taas kotiin mammaa kiusaamaan. Ensi viikolla olisi mahdollisuus päästä laskettelemaan, kun opettajat ovat koulutuksessa, mutta en ole koskaan lasketellut enkä ole nytkään innoissani, joten jos sinne on kuitenkin pakko mennä (menemme koulupäivän aikana) niin olen pulkkamäessä :D

Äitille pitäisi jossain vaiheessa saada soitettua tai laitettua sähköpostia... jos ottaisin koneen tunnille mukaan, niin voisin silloin (vink vink äiti!).

Ei kommentteja: