perjantai 25. helmikuuta 2011

Hiihtolomaa ja tulevaisuuden suunnitelmia ;)

Tänään oli vain yhtä oppiainetta, maatilan työkoneiden teoriaa. Saimme valita joko perunan viljelyn tai elokuvan, arvatkaa kumpi voitti... Katsoimme sitten Vanishing Point-leffan. Leffa ei todellakaan ollut minua varten, enempää en sitä arvostelekkaan :D

Kotiin lähdin melkein heti tunnin loputtua, bussia sain odottaa vain viisi ylimääräistä minuuttia ja Forssassa seuraava bussi oli ihan ajoissa. Kudoin matkalla villasukkaa ja suunnittelin siihen jotain kuviota. Menin sitten tänään Citymarkettiin ostaakseni ruskeaa 7 Veljestä, mutta harmikseni olivat nostaneet hintoja! Jäi langat ostamatta... Toivottavasti tulisivat edes tarjoukseen joskus lähiaikoina! Ostin myös parit pitkikset ja kassalla ilmoitin alennukseksi 30% kun ne olisivatkin olleet 40% alennuksessa. En jaksanut mennä takaisin. Pursotuspussin ja tyllia oli tarkoitus ostaa, mutta Citymarketin tuote ei vaikuttanut kovinkaan kestävältä. Ostetaan sitten S-marketista kun siellä päin kuljen. Ja mitenkäs sitten koristelisi sen kakun...? Tulipa muuten mieleen, että aikuiset eivät yleensä puhu montaa päivää, jopa kuukautta aikaisemmin syntymäpäivistään, ettekö pidä ikääntymisestä? Minä pidän ainakin siitä, että pian olen siinä iässä, että voin muuttaa omaan kotiin, hankkia koiran jne. Kuitenkaan en pidä siitä, että esimerkiksi lapsilisät loppuvat jo seitsemäntoistavuotiaana ja että hinnat kaikkialla on kalliimmat. Nyt täytyy esimerkiksi hankkia Helsingin seudun matkakortin opiskelijoille, no ei hinta nouse kuin "vain" 10snt/matka (ja enää ei varmaan kannata ladata vanhaa matkakorttia, juuri sopivasti sinne jäi 30snt...) ja jos en olisi opiskelija, joutuisin pulittamaan vielä enemmän! Niin ja linja-autoissakin ilman opiskelijakorttia täytyy sitten maksaa PALJON enemmän :/ Höh. Muutan metsään, elän erakkona, en lähde minnekään, jos lähden, kävelen tai pummin kyydin, syön sieniä (yök), marjoja ja juuria, juon vettä lähteistä, pyydystän eläimiä (ehkä en!) ja kasvatan hiukset älyttömän pitkiksi ja kehrään niistä lankaa, voisin ostaa vuohen ja lampaan, niin ja kanan.


Nopea tekaisu Paintilla elämästäni metsässä :)
 Se se vasta olisi elämää! Tahi sitten ei... Itseasiassa, vähän senkaltaisesta elämästä olen haaveillut. Aloitan siitä, että tämän loman aikana karsin turhia tavaroitani pois, varsinkin nuo kauheat pinot sisustuslehtiä! (menkää parin päivän päästä penkomaan meidän roskahuonetta :D) Niin... tuntuu siltä, ettei minulla muuta olisikaan kuin vain noita lehtiä! Vaatteitakin pitäisi ehkä vähän jaella eteenpäin, nytkin minulla on toppi, jossa käden mentävä reikä helmassa (se kyllä menisi sitten roskikseen... olit hyvä toppi, palvelit minua kauan, olit kohtuullisen edullinen eikä sinua tarvinnut koskaan ruokkia, vain pestä silloin tällöin. Niisk, ikävä tulee! Toivottavasti löydän toisen samanlaisen.). Huomaan olevani pieni hamsteri, pienet paperilappuset, rikkinäiset vaatteet, lehdet, jotka olen lukenut kymmeniä kertoja, vanhaksi menneet putelit... tai no puteleita minulla ei ole montaakaan, koska en esim. meikkaa. Lohdullista.

1 kommentti:

Tallipäiväkirja kirjoitti...

Ihailtavaa, että haaveilet omavaraiselämästä. Kyllähän sen voi toteuttaa alussa vähän epätäydellisestikin. Kasvattamalla esimerkiksi kesällä omat vihanneksensa. Lihaa ei ihminen edes tartte - ota kanoja ja syö munia! Kauppavapaaksi tuskin hetkessä pääsee, mutta kohtuu halvalla maaseudulta voi pieniä mökkejä ja maatilkkuja saadakin. Tai mikset menisi kokeilemaan elämää ulkomaille, vaikka jollekin green care -tilalle Italiaan? Nuorena ja vastuuttomana (!) voi tehdä mitä vaan. Ehdit hankkia sen pallon jalkaan=oman tilan sitten myöhemminkin.