sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Tänään taas palailen koulun asuntolaan. Hyvin näyttää tavarat mahtuvan mukaan. Tulevasta viikosta tulee toivottavasti parempi kuin mitä viime aikoina on ollut. Häiriköt toivottavasti pysyvät aisoissa. Tiistaina saatan mennä Lopelle johonkin kouluun esittelemään Mustialaa yhdeksäsluokkalaisille. Torstaina muistaakseni mennään Pilvenmäelle (?) jollekin ravitallille tutustumaan. Siitä tulikin mieleeni, että siellä hevosharjoittelupaikalla täytyy olla vähintään seitsemän hevosta... No, mummolan naapurissa on ravitalli, jossa joskus pienenä olen käynyt. Sieltä voisi kysyä ja majoitus ei olisi vaikeaa, kun tosiaan mummolasta tallille on alle kaksi kilometriä.

Ensi viikolla koulussa luvassa mm. terveystietoa, maatilan töitä, äidinkieltä ja.... jotain.
Kohta pitää vielä sapuskat ahtaa kylmälaukkuun ja syödä sekä tehdä matkaeväät. On aina yhtä jännittävää lähteä matkalle ja kouluun. Onneksi illat alkavat olla valoisampia, ei tarvitse niin paljoa jännittää, että ajetaanko pysäkin ohi (onneksi ei olla vielä kertaakaan).

Iltasella vielä mahdollisesti jotain tulen tänne päivittelemään. Ainakin tulen katsomaan mahdolliset kommentit ja lukemaan toisten uudet päivitykset.

Ei kommentteja: