perjantai 28. tammikuuta 2011

Suorakylvöä

Aamulla aloin katua päätöstäni ottaa sekä kasvi- että eläinpuolen. Ehkä olisi sittenkin pitänyt ottaa vain eläin?
No menin kuitenkin maatilan työkoneet-tunnille eikä enää kaduta. On se jännä, että ennen kouluun tuloa en tiennyt yhtään mitään mistään maatalouteen liittyvästä asiasta, tunnilla käsiteltiin suorakylvöä ja minä olin oikeasti kiinnostunut aiheesta. Sehän on tietysti hyvä asia :)

Toinen tunti oli terveystietoa. Edellisellä kerralla puhuimme, että menisimme ensimmäisellä tunnilla atk-luokkaan tekemään ryhmätyötä ja ajattelin ihan loogisesti, että tunti myös alkaa atk-luokassa jne. No sitten minä ja kaksi muuta oppilasta istutaan atk-luokassa ja noin viiden minuutin kuluttua kaveri soittaa, että missä me ollaan. Hyvin taas kulkee tiedotus meillä :D No ei se mitään, lähdettiin sitten oikeaan luokkaan. Mm. raskaudesta, anoreksiasta, bulimiasta ja skitsofreniasta puhuttiin. Joillain oli niin kova nälkä, että lähtivät kesken tunnin pois, vaikka opettaja EI antanut lupaa. *Hympf....*

Ruokana oli kalaa (!!) ja perunamuussia, söin paljon (tosin enemmänkin olisi mahtunut ;) ja ai kun oli hyvää. Lohi on lemppariani. Ruokailun jälkeen siivosin huoneeni ja pakkasin sekä tein bussimatkaa varten eväät.
Bussi tuli vähän myöhässä, mutta muutenkin olisin joutunut toista bussia odottamaan Forssan linja-autoasemalla, että ei haitannut. Ja taas paistoi ihanasti aurinko :)


Aamulla kahdeksalta taivas näytti tältä :)
Kotona olin neljän jälkeen ja ehdin nähdä siskontyttöä ennen kuin tämän isä tuli hakemaan. Ihana lapsi <33 Sain pukea ulkovaatteet ja oli kuulkaa todella nätisti, ei yhtään raivonnut tai edes kitissyt ja vaunuista vilkutti iloisena (en sitten tiedä miten kotimatka sujui :D).

Iltasella kävin äitin kanssa kaupassa. Kiljaisin, kun näin sharonhedelmiä kasan ja vieressä hintakyltin (alle neljä euroa!! Koulun S-marketissa maksaa yleensä yli neljä euroa). Kerrankin sain ostettua yli kilon, eikä kirpaissut (paitsi se, että halusin syödä kaikki itse, ne matkustavat sunnuntaina koululle. Isi kyllä sai kaksi ennen töihin lähtöä).

Äiti taitaa tehdä keittiössä isoveljelleni synttärikakkua. Minun vuoroni on sitten maaliskuun alussa :)
Juuri nyt tuntuisi todella houkuttelevalta painua pehkuihin, mutta sain juuri kirjastoautolta muutaman kirjan, joita tahtoisin vähintäänkin selailla!

Ei kommentteja: