torstai 20. tammikuuta 2011

Pakko mikä pakko

Pakko sitä on vielä "tänään" kirjoittaa vaikka kello onkin noin järkyttävän paljon.
Kävin parin muun opiskelijan kanssa Mustialassa iltamissa ja hakemassa iltapalaa (juu, olisin muuten kuollut tänne nälkään). Ulkona on vielä aika valoisaa (!!), kevät tuloillaan :) Puut on ihanassa kuurassa ja muutenkin on vain niin.... kivaa, että on talvi. Toki saisi valoa olla enemmän, ja sukset (otetaan vastaan monot kokoa 39 + sukset!!), jotta ulkoilisin muutenkin kuin pakosta.

Tänään sikalassa ruokimme ja siivosimme, siemennettiin, siirrettiin, lähetettiin kaksi emakkoa viimeiselle matkalleen jajajaja... rokotettiin pikku-possuja :'( kova oli meteli ja hätä. Mutta niin oli yhdellä teuraaksi lähteneellä emakollakin... Hui kamala kun se oli hurjana! Hajotti melkein paikat, yritti tulla portista läpi jne.
Kuvia minulla ei ole vieläkään, saa nähdä tuleeko ollenkaan.

Nyt ajattelin lähteä nukkumaan... piti vain saada jotain kirjoitella.

Niin ja äitille tiedoksi, että koulu loppuu minulla 27.5. elikkä jos voisit kysyä enolta voisiko tämä mitenkään noutaa tämän stadilaistytön tuhannet matkalaukut ynnä muut tuiki tarpeelliset tavarat silloin? Kun en usko pystyväni niitä bussissa kuljettamaan... Toki yritän tuoda mahdollisimman paljon pois vähitellen, ettei kaikkea kerralla tarvitsisi.

Niin ja kiva juttu (ehkä), koulu jatkuu vasta syyskuun lopulla!!! JIIHAA!!!

Ei kommentteja: