lauantai 29. tammikuuta 2011

Pakkaamispulmia

Juu ei ole mitään uutta :D Tänään vain on niin, että minulla olisi muonavaraston täydentämistä ja niitä on kiva alkaa rahtaamaan kotoa koululle. Ensinnäkin niiden täytyy kestää kolmen tunnin matka... Mutta suurin ongelma on se, että kuinka ne saan koululle vietyä. Pulkka oli yksi vaihtoehto, mutta meillä on vain kaksi rikkinäistä, enkä jaksaisi alkaa niitä kantelemaan. Toinen oli Ikea-kassi selkäreppuna, painaisi ehkä liikaa ja tavarathan putoisivat kyydistä. Mutta toisaalta, voisin kiinnittää jonkin vetonarun ja vetää jäisellä tiellä kassia, mutta koulun parkkipaikalla on hurjan iso lumikinos, joka minun täytyisi ylittää (tai sitten voisin tehdä pidemmän lenkin toista kautta...). Sitten olisi vaihtoehtona kaiken maailman pussit ja kassit, mutta enpä niitäkään jaksa kantaa. Ehkä tätyy vain karsia vietäviä ja koittaa saada tärkeimmät ahdettua selkäreppuun ja kylmälaukkuun. Tässä on vielä onneksi tämä ja osa huomista päivää aikaa miettiä.

1 kommentti:

Marge kirjoitti...

Hauska tutustua Anne-Mari!:) Kävit blogissani ja jätit niin kauniin viestin ja tulit lukijakseni, kaunis kiitos! Näin löysin minäkin tieni luoksesi;)
Olin yllätttynyt, kun huomasin, että olet niin nuori ja silti pidät blogistani:) Ihanaa huomata, että siellä viihtyy nuoremmatkin:) Vaikka oletkin iältäsi nuori, tunnut ihmiseltä, jolla on selvät haaveet ja unelmat ja rohkeutta toteuttaa ne, todella hienoa!!<3
Toivon sinulle jaksamista opintielle ja luota haveisiisi, ne varmasti joskus toteutuvat!:)
"Nähdään" taas!:)