maanantai 24. tammikuuta 2011

Päivästä

Aamu alkoi terveystiedolla kello 9.50. Heräsin hyvissä ajoin, jotta ei tarvitsisi kiirehtiä. Tunnilta puuttui reilusti yli puolet oppilaista, mutta vähitellen heitä alkoi luokkaan valua. Katsoimme videota terveyteen liittyen ja käsittelimme sitten vielä yhtä 'ei vielä niin ajankohtaista' asiaa. Paljon riitti pojilla juttua... Hyvin tiesivät esim. sukupuolisairauksista :D

Toinen tunti oli yritystietoa. Teimme pienen ryhmätyön ja kirjoitimme muistiinpanoja. Oli taas mielenkiintoista ja se on hyvä! Tarpeellista tietoa tuli, mutta en nyt vain muista mitä... niin ja tulipa siinä tunnin aikana vähän kuvattuakin...Viimeinen tunti oli rehukasvituotantoa. Puhuimme ja kirjoitimme salaojituksesta. Eri tavoista ynnä muusta. Kyllä sitä jaksoi melko hyvin kuunnella, kun itsekin joskus olen 'salaojituksen saloja' pohtinut.

No nyt on taas loppupäivä vapaata ja rennosti otetaan. Pistin kämppikset ostamaan kananmunia josko saisin mutakakkua tehtyä... kun niin harvoin mitään herkkua syön, voisi olla aina mutakakku-maanantai! Mutta enköhän aikanaan kyllästy tähänkin.

Huomenna aamusta alkaa traktoreiden huoltaminen ja iltapäivällä on sitten enemmän teoriaa ja ääks! Tentti... taisi olla matematiikasta, jos oikein muistan. Aivot eivät jaksa keskittyä murtolukujen pitkiin kerto-, vähennys- ja jakolausekkeisiin, toivottavasti niitä ei tule, tai enintään yksi!

Nyt täytyisi repäistä jostain syömistä, alkaa nälkä murista vatsassa. Ja asiaa auttaa ohjelma Maailman oudoimmat ruoat, jossa ollaan tällä kertaa Japanissa (netistä katson). Tonnikalan silmämunia, tursas- ja käärmejäätelöä... Mmmm! Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja: