lauantai 1. tammikuuta 2011

Niin mikä päivä tänään on?

Ihan kuin olisi tiistai. Ihan kuin eilen olisi ollut ihan tavallinen päivä. Vähän väsynyt tänään olen ollut eilisestä valvomisesta, mutta silti jaksoin herätä ennen yhtätoista! Toisetkin on ollut aika väsyneitä, etenkin seitsemänvuotias pikkuveli, joka ei yleensä älähdä minulle mistään, mutta tänään oli aika "kamala".

Tänään ollaan syöty, katsottu telkkaria, syöty, katsottu elokuvaa, syöty ja oltu tietokoneella ja syöty ja taas tietokoneella. Mikä elämä... No enää noin viikko ja koulu alkaa taas, uusia aineita luvassa, mm. terveystietoa ja sikataloutta! Jippijaijee, ei tarvitse pelätä, että kävisi liian yksitoikkoiseksi. Joka viikko on hieman erilainen lukkari, joka vuosi tulee uusia aineita. Niin ja parin viikon päästä menen sinne Loimaalle sikalaan...vähän jännittää (miksi jännittää tuo, eikä jännittänyt koulun alku?).

Tämän päivän (ja muutaman muunkin päivän) olen himoinnut mm. Kakkugallerian ihanaa, suussa sulavaa sacherkakkua ja muita ihania leivoksia (sunnuntaisin 11eurolla saa syödä niin paljon kuin jaksaa!!!!). Harmi (tai hyvä), ettei myymälöitä ole muualla kuin Helsingissä (3), muuten tulisi esim. koulussa ollessa aika paljon herkuteltua, tosin raha sen päättää. Niinkuin nytkin. Saan jonkin aikaa tyytyä vain uneksimiseen (ja totta vie uneksinkin!). Mutakakkuakin olen himoinnut, mutta sitä voi sentään tehdä edullisesti itsekin. Ja kuka tietää, ehkä huomenna saankin valittaa pahasta olosta ahdettuani itseni täyteen sitä ihanaa kaakkua <3 omnomnom!

Nyt väsyttää jo sen verran, että kirjotus jää vähän lyhyeksi. Öitä!

Ei kommentteja: