sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Leppoisaa matkustamista

Istun bussissa, syön vastapaistettua sämpylää, kirjoitan yhdellä-kahdella sormella tätä ja luen blogeja. Astmapiipusta vedin jo henkäyksen, josko auttaisi yskään ja nytpä en ole kovinkaan montaa kertaa yskinyt sen jälkeen!

Vein tänään neljävuotiaan Tirtetan kaverinsa synttäreille. Tyttö ihan tärisi, kun otin ulkovaatteita pois juhlapaikalla. Koko päivän ja eilisenkin oli jännittänyt juhlia :) Aloittaa bilettämisen jo nuorena... meikkaamisen on aloittanut jo... voih. Niin ja pukeutuu yleensä vain pinkkiin, haaveilee balettiurasta jne. Joskus vielä saa vauvakohtauksia, jolloin alkaa lässytys. Meidän pikkuvauva, iästään huolimatta <3

Muutaman tunnin kuluttua olen (toivottavasti) asuntolassa kutomassa päiväpeittoa, siemailemassa teetä ja katsomassa Pientä Runotyttöä. Nyt päästiin moottoritielle. Tiellä ei ole lunta/loskaa, hyvin kulkee.
(17:36) Espoon Ikean kohdalla nytten, lunta sataa ja sitä on tielläkin... nopsaan vaihtuu maisemat.

----------------------------
20:27 Samana päivänä

Espoon kohdalla alkoi keli huonontua, kuski joutui kerran pysähtyä ravistelemaan tuulilasin pyyhkijöitä (mitä lie) ja sama oli seuraavalla bussilla, joka pääsi lähtemään noin kymmenen minuuttia myöhässä. Se tosin ei johtunut kelistä, vaikka ennen lähtöä ja Mustialan pysäkillä kuski niitä pyyhkijöitä ravistelikin. Kävelymatka asuntolaan sujui yllättävän nopeasti vaikka näkyvyys oli melko huono vaakatasossa tulleen lumen takia ja kerrankin minulla oli VÄHÄN matkatavaroita. Nyt on silmät vähän ristissä, enkä tiedä pitäisikö mennä jo nukkumaan vai ei, koska tahtoisin tehdä vielä kaikkea... Äiti teki mutakakkua kun lähdin, meinasin itsekin tehdä, mutta enää en yhtään jaksaisi (vaikka mieli tekisikin). Ääääh pakko tehdä!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Sä et muistanut ottaa evääksi sitä mutakakkua!
Mä sain muutes imuroitua ja lähes kaikkialta.
Kerroppa sitten, kun Yvonne poikii, että kuka sieltä tuli.
Oikein hauskaa kouluviikkoa!

Anne-Mari kirjoitti...

En olisi ehtinyt mammeli. Ja tein juuri, vähän vain ärsytti, kun keskeltä oli oikeesti mutaista ja reunoilta kuivaa korppua. Minä sain tehtyä kaksi riviä siitä päiväpeitosta.
Kerron sitten kun Yvonne poikii, toivottavasti saan vaavista kuvan :)