tiistai 11. tammikuuta 2011

Hedelmiä talvella

Noin tunti meni kauppareissuun. Sharon-hedelmä ei ole halpaa, mutta vihdoin niitä kaupasta löysin, niin täytyihän niitä ostaa edes kaksi! Ja parempi vaihtoehtohan tuo on, kuin karkki (vaikka minulla se ei ole vaihtoehto). Banaaneja tuli ostettua vain neljä, niitähän voisi syödä vaikka kuinka paljon! Piti ostaa Reilun Kaupan, mutta olivat niin ällöttävän tummia, että päädyin näihin halvempiin. Mandariini/klementiini/satsuma/mikä-lie-pussi on alle 1,50e. Ja sainpa myös pakkaseen Rainbowin "ruispaloja", 1,05e/ 9 leivän pussi. Paaaaaljon parempia, kuin Vaasan Ruispalat, mutta aika pieniä, aamupalaksi ei uskalla syödä, tulee muuten tunneilla nälkä ennen ruokailua. Nämä ovat kuitenkin siltä varalta, jos sämpylät sattuvat loppumaan.
Jogurttiakin tuli ostettua, jotta olisi vähän monipuolisuutta aamu-, väli- ja iltapaloille.
Maitoa, munia ja kaakaojauhetta mutakakkua varten. Saa nähdä, teenkö tänään... nuo hedelmätkin houkuttelevat...

Päivän lenkki tuli siis tehtyä ja jumppasinpa jopa hetken "tarmon puuskassa" vai miten sen sanoisi. Kohta voisi mennä pyykkäämään, jos pyykkikone on vapaana... Se kun harvemmin on vapaana silloin, kun itse sitä tarvitsisin. Täytyy vielä vähän mainostaa/kehua pyykinpesuainettani. Äiti voitti jossain kilpailussa Lummen tuotteita.

Ei haise (toisin kuin nestemäinen Omo) ja puhdistaa vaatteet.


Vielä tähän loppuun, ehkä enemmänkin äitille tiedoksi, että peruin spirometrian ja keuhkolääkärin ajan ja enpä sinne siedätyshoitoonkaan siis mene (lääkärin kanssa maaliskuussa nimittäin oltaisiin siitä enemmän puhuttu). Elikkä nyt loppuu (toivottavasti) Helsingissä lääkärissä käyminen minun osaltani. Siedätyshoitokin olisi ollut hankala, kun olisin joka viikko samoilta tunneilta ollut poissa.
Elikkä nyt elän astmalääkkeideni kanssa ja jos ei mitään häiritsevää tule, niin pysyn poissa sairaaloista ynnä muista sellaisista paikoista (olisi tämän kai aiemminkin voinut tajuta...minullehan riitti allergiatestien tulokset ja se, että sain astmaan piiput, eipä lääkäri missään vaiheessa kysynyt, että haluanko mitään "jatkotoimenpiteitä" niin enpä sitten osannut itse sanoa, että tämä riitti).

Ja sitten tuosta "äitittelystä" vielä, ehkä jotakin saattaa häiritä se (itseäni ainakin joskus... kuten kaikki äidinkielellisesti väärin olevat sanat), että sanon "äitille" enkä "äidille", mutta se on yksi äitini kutsumanimistä (muijan, muden ja muiden sellaisten lisäksi).

1 kommentti:

Maria Veikontytär kirjoitti...

Itäinen perimä karttaa D:tä, suorastaan kammoaa :)