maanantai 10. tammikuuta 2011

Ensimmäinen koulupäivä

Sain viime yönä unta vasta kahden jälkeen, mutta eiköhän tämä unirytmi muutu lähiaikoina.
Ensimmäinen tunti oli terveystietoa, tupakoinnista ja juomisesta puhuttiin, vähän oli tylsää, kun ei ollut mitään uutta. Seuraava tunti oli yritystoimintaa, joka oli ihan mielenkiintoista ja tärkeää. Tulemme tulevilla tunneilla käsittelemään mm. maataloustukia ja sukupolven vaihdosta ynnä muuta. Viimeinen tunti oli rehukasvituotantoa, luomusta ja biodynaamisesta viljelystä puhuttiin. Vähän oli tylsää ja oppilaita oli vähemmän, kuin ensimmäisillä tunneilla.

Ruokatauolla käväisin Forssan poliisiasemalla hakemassa T-ajokorttini, aika tyttömäisen vaaleanpunainen ;)

Nyt sitten odotetaan iltaa, jotta pääsisin nukkumaan (vielä en todellakaan mene, vaikka väsyttää). Pienen Runotytön eilisen jakson voisi katsoa ja täytyy muistaa Maajussille Morsian huomenna (HUOM! Huomisen jakson nimi on kuitenkin Maajussit- peräkammareista päiväuniin!).

Tämän viikon lukujärjestykseen on jälleen tullut muutoksia, saa nähdä onko minulla esimerkiksi keskiviikkona muuta kuin äidinkieli&viestintä, aiemmin siinä näkyi ainakin hitsaus... Niin ja perjantai näkyy vielä vapaapäivänä.

Pää kipiä, niska ei pahasti jumissa kuitenkaan. Näkö on aika sumeata, ehkä sittenkin pitäisi ottaa päiväunet... Ainakaan en kutimiin koske :D

---------------------------------------
(20:00 samana päivänä)

Enpä sitten nukahtanut. Katsoin Pienen Runotytön, litkin pullollisen porkkanamehua ja kävin suihkussa. Nyt syön pullan makuista mikrossa tehtyä puuroa ja voisin hetken kutoa päiväpeittoa, jotta sen joskus saisin käyttöön. Huomenna aamulla on jotain konehommia, jonka jälkeen sikataloutta ja matematiikkaa muistaakseni.

Sain juuri tekstiviestin navettavuoroista, täytyypi sanoa, että hyvin kaikki tulee ensiviikolle, koulukuvaus, sikala ja nyt myös navettavuoro. Onneksi navettaan pääsen, kun se on tiistai aamuna ja sikalaan lähdetään vasta iltapäivän puolella (?) ja toinen vuoro on perjantai aamulla ja sikalasta tulen torstaina. Vaan tuleekohan rankkaa... vaikka ihan sama se olisi, jos olisi navettaa koko viikko ja sikalassa päivä alkaa vasta kahdeksalta...

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Ei sua ainakaan nukuta ens viikolla, kun pääset navettaan ja sikalaan!