torstai 13. tammikuuta 2011

Enää kaksi tuntia...

Aamusta oli nautakarjataloutta, poikimista taas käsiteltiin. Ensi viikolla on tentti (alkaa jo naurattaa) ja olen sikalassa :) Jes! Se on hyvä juttu, koska en edes muista, mitä kaikkia tenttejä ensi viikoksi olisi!

Sitten piti olla (tai piti ja piti) yhteiskunta-, yritys- ja jotain-oppia, kurssin olemme jo suorittaneet, mutta se luki silti lukujärjestyksessä, joten mentiinhän me tunnille. Ja palkaksi kuuliaisuudesta saimme kaksi tuntia rehukasvituotannon opetusta. Ja kohta on toiset kaksi tuntia samaa. Aaaaika kivaa... noh, Porkkana-sukat on kärkeä vaille valmiit. Paitsi se ei ole hyvä juttu, kutominen tuntuu olevan ainoa keino pysyä hereillä.
Juu ja viime yönä nukkumaan mentiin vasta kahdentoista jälkeen... ei uni tullut! Ehkä bussissa tulee, koska parin tunnin päästä lähden kotiin. Koululla on opettajavajausta parin sairasloman ja muuten-vain-loman takia.

Ja tämä tauko oli tarkoitettu pakkaamista varten... nojaa, tällä kertaa ei tule paljoa tavaraa kotiin vietäväksi. Itseasiassa kylmälaukkukin taitaa jäädä koululle, kun en mitään ruokaakaan tarvitse. Kerrankin näin.

Navetalta sellaisia uutisia, että umpilassa tapaamani Yvonne on siirtynyt navetan puolelle ja poikimista odotellaan. Pidättelisipä vielä tiistaille, vaikka nyt jo vähän aikaa pidätellyt on. Kuulin myös sellaisia surullisia uutisia, että Yvonnen ura saattaa jäädä lyhyeksi jalkaongelmien takia, nyyh!

Tiistaina voisi ottaa kameran mukaan navettaan niin näkisitte erään todella karvaisen Alma-rouvan (länsi-suomalainen). Niin ja pieniä vasikoita siellä on paljon :))) Mutta nyt täytyy rynnätä tunnille!

Ei kommentteja: