torstai 9. joulukuuta 2010

Huomenna kotiin!

Tämä viikko on mennyt todella nopeasti. Tuntuu, että nyt olisi tiistai, joten toivottavasti yön aikana palaudun oikealle päivälle, sillä muuten missaan bussin kotiin! Minulla on niin mahtava muisti, tänään unohdin mennä Tammelan kirkkoon, siellä olisi ollut meidän koulun oppilaille Kauneimmat joululaulut-tilaisuus. Vähänkö harmitti? Olisin vihdoin nähnyt sen vanhan kirkon sisältä! Koulullamme ei ole mitään Joulukirkkoa, saatikka joulujuhlaa.

Tänään aamulla oli nautakarjataloutta ja käsittelimme naudan ruokintaa ja kiimaa. Oli todella kiva mennä syömään kun jälkiruoaksi oli kiisseliä ja se oli aivan samanlaista kuin kiima-lima. Yöhh! Ei varmaan yllätä, jos kerron ettei tunnilla ollut lisäkseni kuin yksi tyttö ja muutama poika. Samoin kuin seuraavalla tunnilla, joka oli yhteiskunta-, yritys- ja työelämätietoa. Meillä oli tentti ja olin joko unohtanut tai en edes tiennyt asiasta. Vaan ei se mitään, läpi nyt ainakin pääsin.

Viimeinen tunti, jolla olin, oli rehukasvituotantoa. Edelleen käsittelimme aihetta lannoite. Alkaako vähän pursua korvista ulos? Kyllä! Kudoin kaikki tunnit villasukkia ja minulla on nyt yksi valmis ja toinen melkein kantapäässä.

Tuon tunnin jälkeen menin opintoavustajan ja yhden luokkalaiseni pojan kanssa Forssaan tekemään traktoriajokorttikoe. Ja kuten edellisestä tekstistä näette, pääsin läpi. Koe ei ollut niin vaikea, kuin odotin, mutta ei myöskään niin helppo, kuin mitä muut ovat sanoneet. Virheitä tuli, yhdestä osiosta sai olla enintään kolme virhettä ja juuri kolme virhettä teinkin.

Iltapäivällä menin nuorisotalolle. Emme tehneet joulukoristeita, vaikka piti. Toiset aloittivat kynttilöiden tekemisen, mutta siinä meni niin kauan aikaa, että vain kaksi saatiin valmiiksi. Kamalan paljon maksoi aineet, 60 euroa pienehkö pahvilaatikollinen sitä ainetta (vahaa?). Haluaisin oppia vanhan ajan kynttilöiden teon, siis niin, että niitä sydänlankoja uitetaan jossain (ainakin muistan niin tehtävän, jostain ohjelmasta). Lauloimme myös Popstaria ja tein muutaman ennätyksen ;) eivät ne laulut olleet minun mieleeni, mutta paremman puutteessa kävivät.

Facebook on pysynyt hyvin poissa päivistäni (no okei, tämä on ensimmäinen kokonainen päivä...), tänään kävin vain sen yhden kerran siellä päivittämässä tiedon traktoriajokortista. Pystyisin nyt kyllä keposesti olemaan kokonaisia päiviä ilman facebookia ja olen ennenkin ollut. Harmi vain, että kaverit tykkäävät kommentoida kaikkea... luulevat vielä minun kuolleen, vaikka sinne laitoin, että käyn enää enintään kerran päivässä siellä.

Nyt pitäisi mennä nukkumaan, huomenna kahdeksalta kasvituotannon töihin ja sitten kotiin :) Jippijai! Jippijei!

1 kommentti:

Maria Veikontytär kirjoitti...

Oikein hyvää ja iloista lomaa Sinulle!