tiistai 14. joulukuuta 2010

Arvosanoja satelee...

Pari opettajaa on jo laittanut nettiin meidän arvosanamme. Opintoavustaja kertoi asiasta ja ajattelin heti, että huonoja arvosanoja tulee. Hetken päästä sain tältä tekstiviestin. Maatilan työkoneet-aineesta (jossa oli juuri ollut se tentti, jota en muistanut ja josta odotin saavani jopa hylätyn) sain 3/3 !!! En oikein meinannut uskoa. Toki olen aina (paitsi navettavuoroilla) ollut tunneilla mukana, suht aktiivisestikin. Olihan se sitten uskottava. Saman arvosanan sain myös yhteiskunta-, yritys- ja työelämätiedosta (yksi aine siis).

Aamulla oli hitsausta. Puikkohitsaus oli aika hankalaa, kun puikko meinasi jäädä kiinni (ja jäikin, pariin otteeseen) hitsattavaan kappaleeseen. Kuitenkin, sain 2/3 tekeleestäni. Aineen kokonaisarvosanaksi odotan enintään kakkosta näin ollen.

Viimeinen tunti oli rehukasvituotantoa. Ja vaikka äsken kyseiseltä tunnilta tulin, en muista m-i-t-ä-ä-n! Muistiinpanot löytyy, kuten aina... taisi villasukan neulominen olla kivaa... ja onhan se. Aion tehdä itselleni todella pitkävartiset sukat vihreästä ja oranssista. Inspiraation lähteenä porkkana. Hauskan (tai ei niin hauskan) asian huomasin, kun sain 7 Veljestä- Jätti Raidalla tehdyt sukat valmiiksi.Varret tein niin pitkiksi, kuin jostain ohjeesta luin (ohje tarkoitettu kyseiselle langalle), mutta lankaa jäi isohko kerä vielä o_O ajattelin ensin tehdä pienemmät villasukat jämästä, mutta entä jos lanka kuitenkin loppuisi kesken? No päätin sitten käyttää ainakin osan langoista päiväpeittooni, joka on jo mukavan kokoinen, enää ei ole paljoa tekemättä. Sitten virkkaankin "pitsi"reunukset luonnonvalkoisesta 7 Veljestä-langasta. Onneksi 7 Veljestä on minulle sopivin aikavälein tarjouksessa, normaalihintaisena ei ole kovinkaan moneen kertaan tullut ostettua. Kun sitten joskus omista lampaista...... yksi haaveistani on päästä kehräyskurssille. Ja olisihan se kiva osata itse keritä lampaansa... Tahtoisin saada kaiken tarvitsemani omalta tilaltani. Vaatteet, ruoat, käyttötavarat... kaikkea minä haluaisinkin :)  Joululomalla voisin pitkästyttää (?) teitä kertomalla kaikista haaveistani, mitä olen joskus pienempänä haaveillut ja mitä nyt. Oijjoi, kirjoitettavaa riittää!

Menen nyt kuitenkin nauttimaan ilmaisesta ateriasta! Iltasella katsotaan pari elokuvaa, toinen niistä on Sisko tahtoisin jäädä. Ei ole minulle mieluinen elokuva, joten sen taidan jättää väliin.

-------------------------
(21:37 samana päivänä)

Jaa. Katsoin sitten kuitenkin molemmat elokuvat. Sisko tahtoisin jäädä ei ollut niin "kamala", kuin kauan sitten katsomani Kielletty hedelmä, mutta en kuitenkaan pitänyt siitäkään. Liikaa kiroilua, juomista, polttamista, väkivaltaa... Nou thänks. Toinen elokuva oli Exän jäljillä. Hiukan jännittävä ja romanttinen, sellainen, jota voisi katsoa "tyttöjen illassa".

Sain äsken joululahjaksi yhdeltä kämppikseltäni enkelipatsaan. Sanoi tämän olevan suojelusenkeli, etten näkisi pahaa unta. Viime yönä kun näin. Olin sanonut, että en toivo joululahjoja, enkä itse niitä anna, mutta tämäpä halusi antaa, enkä ole pahoillani :)

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Laps´parka alkaa kohta pelätä äitinsä iankaikkisia kommentteja:
onnittelut hyvän koulumenestyksen johdosta!
Ahkera työsi kantaa hyvää hedelmää.

Terveisin äiti-muorisi ja isä-pappasi

Anonyymi kirjoitti...

Rohkeesti vaan kehruukursseille! Ite löysin mummoni vanhan rukin pari vuotta sitten ja aikani koitin yksinäni, mutta kyllä kehruukurssi auttoi kummasti! On meinaan ihana tunne, kun saa vetää jalkaansa ite kehrätystä langasta neulotut sukat :)Keritseminen on mulla vasta fiskarsin keittiösakset -asteella, eli en oo oikeilla keritsimillä/koneella toistaseks päässyt veteleen.. Kiva kuulla että on olemassa muitakin nuoria joita kiinnostaa perinnejutut.