sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ja koululla taas

Heräsin aamulla (vasta) kello 12, eilen illalla nimittäin päätin, että nyt nukutaan kunnolla, koska sitä ei tiedä koska seuraavan kerran saisi. Huomenna nimittäin alkaa navettaviikko...

En tehnyt päivällä muuta, kuin söin, olin tietokoneella, rutistelin Tirtetta-siskolta ilmoja pihalle ja kiusasin pikkuveljiä. On ne vaan niin lutusia <3 Ikävä siinä alkoi tulla jo ennen kuin edes lähdin!

Aluksi oli tarkoitus lähteä viiden bussilla, jotta olisi helpompi mennä aikaisin nukkumaan, mutta en minä vain osannut lähteä! No siinä ajassa kun valmistelin lähtöä henkisesti, mamma teki minulle ja vain minulle lohipasteijoita, koska olin niitä niin pitkään himoinnut.

Uudet talvikengät lähtivät sittenkin mukaani, vaikka yhdessä vaiheessa en niitä olisi halunnutkaan. -20 asteen pakkaset kuitenkin sai mieleni muuttumaan. Kyllä ne uudet kengät lämmittivät paremmin, kuin vanhat. Ja eivät tehneet vaivaisenluita (juu minulla on jo sellaiset) kipeiksi, kuten edelliset tekivät. Kuitenkin vielä tahtoisin enemmän Kuoma-saappaita... Nuo uudet kengät nimittäin ei ole niin kivan näköiset (kaupassa ne vielä oli!). Aika hassusti on käynyt, Kuoma-saappaita on nyt jo myyty yhtä paljon (ja kait enemmänkin) kuin viime vuonna yhteensä, kaupoista ei löydy sopivaa kokoa ja väriä ja valmistaja ei ehdi valmistamaan niin paljon, kuin on ostajia. Kuitenkin, nuo uudet kengät, jotka minulla nyt on, maksoivat 40 euroa ja se on sen verran paljon mielestäni, että en ihan noin vain jättäisi kenkiä käyttämättä, kun ne kuitenkin ovat lämpimät. Huomaan minussa sellaisen asian, että en pidä enää yhtä paljoa samanlaisista vaatteista kuin ennen, nyt kaikki "koristeet" yms. turha saisi jäädä kauppaan, haluan yksinkertaista.

 Vaatekaupoista, kuten H&M ja Seppälä, ei löydy enää minulle mieluisia vaatteita. Tekisin mielelläni vaatteeni itse, mutta koulullakaan ei ole ompelukonetta, saatikka saumuria ja en taida ihan osata... collarihousut ja topin olen 7lk:lla tehnyt, siinä se. Ehkä sitten joskus, kun on aikaa ja rahaa (ja taitoa).

Päätä särkee sopivasti ja väsyttääkin, blogien lukeminen taitaa jäädä huomiseen...

Meinasi muuten käydä köpelösti bussissa, oli pimeää, en nähnyt koulun kylttiä ja kuskikaan ei näyttänyt sen enempää huomaavan pysäkkiä, joten siinä sitten körräyteltiin koulun tienhaaran ohi. Havahduin vasta, kun taksi oli kääntymässä tiellä. Painoin nappia, bussi pysähtyi tien penkkaan ja läksin kävelemään koululle. Muuten oli matka mennyt hyvin, tämä kyseinen bussi tuli jopa VAIN neljä minuuttia myöhässä Forssaan, mikä on kaikkien aikojen ennätys, aina ennen on mennyt noin 20 minuuttia.

Hyvää yötä kaikille lukijoille!!

Ps. 1800 kävijää tuli täyteen tänään :) Kiitos!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa, jatka samaan malliin!!! :)
Hyvä että on edes jotkut talvikengät näihin keleihin, hankit ne kuomat kun sopivan kokoset ja väriset tulee vastaan!! :)
Tsemppiä!!! :)

maiju kirjoitti...

Koeta vain jaksaa koulussasi, olet valinnut hyvän ammatin, sinunkaltaisia tarvitaan enemmän, jota maatalous ja lähiruoka tulee lähemmäs meidän arkipäiävään. t.maiju

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos tsemppauksista molemmille :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan oikeassa taidat olla tuossa Kuoma asiassa :)

http://yle.fi/alueet/etela-savo/2010/12/kuoma-kengat_kayvat_kaupaksi_2195336.html?origin=rss