torstai 21. lokakuuta 2010

Loma on sujunut mukavasti laiskotellessa. Muffinssejakin on tullut leivottua, tosin rasvaa olisin voinut ohjeista poiketen laittaa vähemmän... kyllä ne kummiskin syödyksi tuli.
Sunnuntaina vein pikkusiskoni ja -veljeni ratsastamaan.


Kuvassa 4-vuotias pikkusiskoni ratsastamassa ensimmäistä kertaa :) Ja hyvinhän se meni! Tosin ratsastuksen jälkeen erehtyi kulkemaan erään hevosen takaa ja hevonen säikähti. Jalka nousi, mutta eipä siskolle mitään sattunut, pikkasen vain säikähti. Sanoi haluavansa tulla uudestaan ratsastamaan. Kunhan tuo hevonen pysyisi karsinassa :D

Äiti näytti tänään ostamiaan siemeniä. Yhteensä varmaan 200 pussillista !! Siemeniä oli mm. porkkanaa, papuja, minttua, sitruunamelissaa, lanttua, persiljaa... älyttömästi kaikkea ihanaa :) Niitä tutkiessa teki mieli päästä omalle maatilalle kasvimaalle. Kolme vuotta tuntuu niin pitkältä ajalta. Voi kun koulun voisi käydä nopeammin.Otan muuten vinkkejä vastaan erääseen pulmaani.
Minulla on mm. oranssia ja vihreää 7veljestä-lankaa ja en keksi mihin ne käyttäisin. Aluksi ajattelin tehdä niistä syksyisen kaulaliinan, nyt ei innosta, sitten ajattelin käyttää ne päiväpeittoon (odottakaas vain, kun saan sen valmiiksi, on aika näky :D), mutta sekään ei sittenkään innostanut. Mitä siis tekisin niistä? Villasukat? Yhdet ovat vielä kesken... tuli pari mokaa. Villapaitaa olen jo pitkään halunnut, mutta taito puuttuu kuten myös pyöröpuikotkin. Tänne saa siis ehdottaa kaikenlaista ja jos tiedät hyviä käsityöblogeja niin niitä myös!

2 kommenttia:

Maria Veikontytär kirjoitti...

Onpa mukava että muistit lomallakin!
Hymyilin iloisesti, sinulla on sisko joka on samanikäinen kuin minun nuorin tyttären poikanikin.
Hänet ja kaikki eläimeni tapaat blogissani:
http://munaminajapoikanen.blogspot.com

maiju kirjoitti...

Neulo kauluri itsellesi :))