lauantai 18. syyskuuta 2010

Vietin viime viikonlopun asuntolassa. Teki hyvää olla ihan yksin. Tekemistäkin keksin :) lauantaina tein kauppalenkin ja tein vadelma-mustikkakiisseliä njami! Sunnuntaina tein sitten jauhelihapihvejä ja mutakakkua. Villasukkaakin aloittetin, sillä Jättiraita-langalla. Unohdin tehdä vahvennetun kantapään ja aloin sen jälkeen tekemään nurjaa...hups!

Viikolla tuli kynnettyä paluuauralla, rehun tekoa, tosin ne meni hukkaan kun AIV:tä ei päässytkään rehun sekaan. Varmaan opettajaa harmitti. Syystäkin. Sitten koitettiin ahtaa rehua siiloon, se oli pelottavaa ajaa traktorilla niitten päältä, tuntui, että kohta kaaduttaisiin ympäri. Kävinpä navetassa kuokkimassa. Lantaa lapattiin ja käytiin katsomassa ummessa olevia lehmiä.

Tiistaina ratsastustunnilla menin aivan ihanalla Taabella!! Se oli nappivalinta opettajalta. Heti huomasin satulaan istuttuani, että tämä se on! Taabe oli herkkä, ei tarvinnut antaa pohkeita tuskin lainkaan. Uralta se halusi aina oikasta, mutta enpä antanut. Koko tunti oli niin onnistunut, vaikka laukan nostot käynnistä ei mennyt heti ihan nappiin. Ensi viikolla saatetaan päästä maastoon, mutta kun kahdeksalta on tunnit illalla, niin pimeähän sillon jo on. Toivottavasti pääsen Taabella taas <333

Torstaina olikin metsätaitorata. Kuljettiin reilun kilometrin pituinen rata, jossa tehtiin tehtäviä, mm. arvioitiin metsätyyppi, puun korkeus, alueen pinta-ala jne. Enpä osaa sanoa, miten meni, tunneilla kuuntelin vaan nyt en mitään muistanut. Opettaja vilkaisi vastauspaperiani ja sanoi että täydellinen. No sen näkee sitten... Paras saisi Hamkin lippiksen tai huomioliivin!! Kokeen jälkeen saikin lähteä kotiin :) jippiii!! Oli torstaita edeltävänä yönä nukuttu huonosti, koska joillain oli hauskaa, kun olisin halunnut nukkua. Saivat kyllä kuulla siitä päivällä ja uudestaan sitä eivät tee!

Eilen olin kaverin kanssa kaupungilla :) ostin Marley & Me+ Morsianten sota-dvd:n, jossa siis oli molemmat leffat, 9,99e, Anttila. Nyt täytyisi mennä Stockmannille ostamaan paistinpannua, asuntolan pannu kun lojuu aina likaisena ja pohjaanpalanneena... ja haluaisin kaksi leffaa...meillä on ne videona, mutta haluan dvd:nä ja omaksi :)


Kävin muuten keskiviikkona kampaajalla Forssassa. Tuli sitten hankittua otsis. Se on hiukan lyhyt, joten suoristusraudalle olisi käyttöä... kyllä se siitä kasvaa. Kaikki kampaamopalvelut oli -20%, joten ei harmita. Ja olenpa nyt äitini näköinen entistä enemmän :)

Ei kommentteja: