keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Ah tätä elämää !!

Ai että! Tänään meitä perustutkintolaisia hemmoteltiin kunnolla ruokailussa. Ensin en edes meinannut mennä syömään! Siellä oli ranskalaisia ja lihapuikkoja, croisantteja, munkkeja, donitseja, wienereitä, täytettyjä sämpylöitä.... Oli vähän valinnan vaikeutta! Pöytään päästyäni jäin vain tuijottelemaan tarjotintani. Niin paljon kaikkea hyvää :P Sämpylän säästin iltapalaksi, muut söin kaikessa rauhassa nautiskellen. Lisää tällaisia päiviä kiitos :)

Tänään oli muutenkin kiva päivä. Aamu alkoi englannin tunnilla. Kuten arvelinkin, tulemme opiskelemaan melkein pelkästään maatila-sanastoa ja EI KIELIOPPIA YHTÄÄN!!! JEE!! (vaikka pojille pitäisi opettaa he ja she...) Tunnilla oli niin helppoa, että en tuntenut itseäni yhtään tyhmäksi :D noh, ensimmäinen tunti se vasta oli, mutta silti!

Iltapäivällä, ennen tuota herkullista lounasta, me olimme metsässä. Sahattiin pari oksaa puista, jotta autoilijoilla olisi parempi näkyvyys ja sen jälkeen katsoimmekin kun pojat keräsivät raivaamiaan risuja... Kyllä tunnit niinkin voivat kulua :)

Eilen tunneilla puhuttiin mm. traktorin ajokortin hankinnasta. Koulu maksaa kulut :)
Käytiin vähän liikennemerkkejä läpi (aijjai, tiesin vain pari mm. STOP-merkin...).
Illalla mentiin ratsastamaan maastoon. Menin taas Taabella, niinkuin toivoin. Käynnissä mentiin koko lenkki. Maasto oli melko tiheää, polut kapeita. Pensaita ja puita oli kaikkialla, olisi raivaussahalle ollut käyttöä ;)
Yhdessä kapeassa kohdassa Taabe päätti mennä puuta vasten ja tietenkään en tajunnut sitä ajoissa ja puu raapaisi polvesta. Kirveli mukavasti loppuillan. Muuten meni kaikki hyvin ja oli mukavaa vaihtelua.

Olen aika väsynyt aina koulun jälkeen. Mitään ei jaksaisi tehdä, muuta kuin nukkua, töissäkään en ole käynyt. Olen miettinytkin, että jatkanko siellä Panimossa vaiko en. Toki on päiviä jolloin jaksaa ja ehtii, mutta niitä on harvoin... Nukkumaan menen klo 22-24 välillä, useimmiten klo 23, herätys on 7:12. Mistä saan revittyä lisää aikaa yöllä nukkumiseen vai täytyykö minun ihan oikeasti ottaa päivittäin päiväunet? Onneksi on viikonloput ja lomat, jolloin saan nukkua niin pitkään kuin haluan.

Ja yksi asia vielä ennen kuin menen päiväunille:
bussit eivät enää kulje sunnuntaisin Tammelan läpi (10e), vaan minun täytyy mennä ensin pikavuorolla Forssaan (11,60e)ja siellä seisoa 20 min (vähintään, bussi aina myöhässä)ja sitten mennä toisella pikavuorolla Mustialan tienhaaraan (matkan kesto n. 5 min 6,30e). Eli bussilipun hinta lähes tuplaantuu. Matka-aikaan se ei paljoakaan vaikuta ja pääsenpähän aikaisemmin koululle, mutta matka on aika rasittava. Siksipä taidan jäädä koululle leipomaan pullaa viikonlopuksi. Voisinpa tehdä kuvaussession Mustialan mailla. Täällä on kymmeniä rakennuksia, tosi vanhojakin ja hienoja. Paljon olisi kuvattavaa :) Odottakaas vain kun tulee kunnon ruska tai luminen talvi!2 kommenttia:

neea kirjoitti...

ihana tuo perhoskuva! minkälaista kameraa käytät, kun tulee noin tarkkoja kuvia?? Kiva blogi muutenkin, itsekin tahtoisin muuttaa maalle isona asumaan, helsinki ei ole selkeästikään mua varten =) liikaa ihmisiä!

Anne-Mari kirjoitti...

Kiitos kommentista :)
Kamera on Fujifilmin F100 fd tai joku tuollainen, ollut Verkkokauppa.comin myymälässä mallina enkä usko sellaisia enää myynnissä olevan, hyvä kamera kuitenkin!